Ford Otosan ailesi piknik sefasında

Ford Otosan Kocaeli Fabrikası çalışanları ve aileleri 3 hafta sonu boyunca Sapanca Meşelik Parkı’nda piknik organizasyonunda bir araya geldi. Toplamda...

Ford Otosan Kocaeli Fabrikası çalışanları ve aileleri 3 hafta sonu boyunca Sapanca Meşelik Parkı’nda piknik organizasyonunda bir araya geldi. Toplamda 20 bini aşkın çalışan ve yakınları piknik organizasyonunda doğa ile buluştu

FORD Otosan, bu organizasyonda da “Sen Varsan Hayat Bizim” diyerek çalışanlarının sosyal hayatlarına katkıda bulunmaya devam etti ve hayatın her alanında dayanışma halinde büyük bir aile olmaya verdiği önemi bir kere daha göstermiş oldu. Türkiye otomotiv sektörünün istihdam lideri Ford Otosan’ın çalışanlarına yönelik düzenlediği piknikte, Kocaeli Fabrikaları çalışanları ve aileleri 9, 16 ve 23 Temmuz tarihlerinde Sapanca Meşelik Parkı’nda bir araya gelerek, eğlenceli vakit geçirdiler. Ford Otosan çalışanlarının aileleri ile birlikte; doğayla iç içe ve eğlence dolu zamanlar geçirdiği “Bi’Piknik Sefası”na toplamda 20 bin 602 kişi katıldı. Öğle saatlerinde kahvaltı ile başlayan organizasyonda; katılımcıların birbirleriyle yarıştığı, hafızalarda renkli sahneler bırakan yarışmalar gerçekleştirildi. Organizasyonda en çok ilgi gören her yıl olduğu gibi bu yıl da uçurtma atölyesi oldu. Uçurtma atölyesinde hem çocuklar hem de yetişkinler eğlenceli vakit geçirirken gökyüzünü renklendirdi.

RENGARENK

Ayrıca, mandala asılan boyama kitapları ile 7’den 70’e herkes renklerini kağıtlara yansıttı. Misafir karşılamalarında ve organizasyon boyunca belirli aralıklarla performans sergileyen bando ekibi ise etkinlik alanında misafirlere neşeli anlar yaşattı. Organizasyonun en önemli misafirlerinden çocuklar için çeşitli oyuncaklara yer verilirken, yetişkinler için de balans, canlı langırt, rodeo gibi oyunlar düzenlendi. Ayrıca, animasyonlar eşliğinde eğlenen katılımcılara özel mangal ve yemek servisi düzenlendi. DJ ve MC’nin de özel performansları ile eşlik ettiği organizasyonda, katılımcılar doyasıya dans etti ve düzenlenen yarışmaların tadını çıkardı. Piknik alanındaki görevliler pikniğin kusursuz geçmesinde önemli rol üstlenirken, engelli misafirlere alan girişinde yer alan engelli sandalyeleri ile kendilerine özel olarak ayrılmış masalara bırakana kadar eşlik edildi ve etkinlik boyunca tüm ihtiyaçlarını karşılamada destek sunuldu. Bebek bakım odalarından, revir ve ambulanslara kadar her şeyin düşünüldüğü etkinlikte; sağlık ekibi tüm teçhizatları ile hazır bulunduruldu.

26 Tem 2017 - 11:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.