Onur ve Şükrü Doğantepesporlu oldu

Bordo-Mavililer, geçen yıl Dersimspor’da oynayan Onur Türk ile Kartepe Belediyespor’dan Şükrü Can Güneş’i renklerine bağladı. Yeni sezonda Bölgesel A...

Bordo-Mavililer, geçen yıl Dersimspor’da oynayan Onur Türk ile Kartepe Belediyespor’dan Şükrü Can Güneş’i renklerine bağladı.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Doğantepespor transfere doymuyor.Bordo-Mavili yönetim önceki akşam Dersimspor’da oynayan Onur Türk ile Kartepe Belediyespor’dan Şükrü Can Güneş’ ile anlaştı.Kocaelispor’da yıldızı parlayan ve bir çok takımda oynayan 29 yaşındaki Onur sağ kanatta oynuyor.

7 TRANSFER YAPILDI

Doğantepespor, geçtiğimiz hafta Murat Tiryaki, Emirhan Önder, Recep Serkan Çetintaş, Önder Tiryaki ve Mert Erçakır ile anlaşma sağlayarak kadorusunu güçlendirmişti.Kulüp Başkanı Ertan Demirhan, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve yeni sezona iyi bir giriş yapacaklarını ifade etti.

24 Tem 2017 - 16:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.