Eski kocadan bıçaklı dehşet!

Yaklaşık 2 yıl önce ayrıldığı eşini bulmak için çabaladığı ve takibe aldığı ileri sürülen Erdal Y., Derince ilçesinde bulduğu eşi Vildan Y. ile konuşt...

Yaklaşık 2 yıl önce ayrıldığı eşini bulmak için çabaladığı ve takibe aldığı ileri sürülen Erdal Y., Derince ilçesinde bulduğu eşi Vildan Y. ile konuştuktan sonra boğazından bıçakladı

Abbas ÇAKAR - EDİNİLEN bilgilere ve iddialara göre; Ankara Polatlı’da ikamet eden Erdal ve Vildan Y. çifti, 22 yıllık evliliklerini, aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce bitirdi. Ancak Erdal Y. bu ayrılığı kabullenemedi. Eşini sık sık arayarak geri dönmesini istedi. Hatta tehdit etti. Yaşadıklarında bunalan Vildan Y., Kocaeli’de bulunan akrabalarının yanına sığındı. Daha sonra İbnisina Mahallesi Piri Reis Caddesi’nde bir ev tuttu. Erdal Y. ise eşini bulmak için çabalarken Kocaeli’ye geldiğini öğrendi.

YAKALANDI

Kocaeli’ye gelen ve eşinin adresini bulduktan sonra birkaç gün eşini takip eden Erdal Y., Vildan Y. evinden çıkıp bakkala gittiği sırada, karşısına çıktı. Eşi ile bir süre konuşup tartıştı. Eşi yanından ayrılırken arkasından yaklaşıp boğazından bıçakladı. Olay sonrası Erdal Y. olay yerinden kaçarken çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı kadını Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Zanlı ise polisin yaptığı çalışma sonucu kısa sürede yakalandı. Vildan Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, öfkeli kocanın emniyette işlemlerinin devam ettiği ve adliyeye sevk edileceği bilgisine ulaşıldı.

16 Tem 2017 - 14:15 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.