Kaçak sigaraya Kocaeli’de takıldı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından düzenlenen operasyonda, aralarında Kocaeli’nde bulunduğu 3 ilde...

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından düzenlenen operasyonda, aralarında Kocaeli’nde bulunduğu 3 ilde kaçak sigara operasyonu düzenlendi

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu aralarında Yalova merkezli Kocaeli ve Gaziantep'te eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonda 8 bin paket kaçak sigara, 375 kilogram nargile tütünü ve aroması, 50 bin sigara sarma kağıdı, 77 elektronik sigara, 7 sigara sarma makinesi, 375 elektronik sigara likiti, 984 kilogram kıyılmış tütün ve 730 bin makaron ele geçirildi. Ayrıca 5 kişi gözaltına alındı. Şahısların Yalova Emniyetinde tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

13 Tem 2017 - 16:30 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.