KEV’de parayı veren düdüğü çalacak

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz KEV ile ilgili bilgilendirme yaparken, sürecin böyle işleyeceği için farkında olduklarını açıkladı KEV’de sıkıntı ol...

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz KEV ile ilgili bilgilendirme yaparken, sürecin böyle işleyeceği için farkında olduklarını açıkladı

KEV’de sıkıntı olmadığını dile getiren Başkan Bahri Yavuz,“ Bizden önceki yönetim tüzük tadilatı için Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne dilekçe göndermiş. Ondan sonra takip edilmemiş. Bizde Kocaelispor Kulübü Derneği’ne yardım yapılacak diye yeni bir yazı gönderdik. İlk başvurudan vazgeçtiğimiz söyledik. Üç ekspertiz heyeti gelecek ve arsanın mevcut değeri ortaya çıkacak. Spor arazisi olduğu için 10-15 milyon TL arası bir rakam çıkar. Daha sonra ihale ilanı vereceğiz. Kent konut emsal 1,5 olacak, Kocaelispor’a 45 milyon ve KEV’e yurt için 10 milyon TL vereceğini söyledi. İhale günü 100 TL kim fazla verirse ihaleyi kazanır. Yatırımcı firma ayrıca Kent Konut’a 50 dönümlük arazi göstermek zorunda.

KOMİSYON KURULACAK

Kulüpten alacağı olanlar için bir komisyonun kurulacağını açıklayan Başkan Bahri Yavuz,” Bu komisyonun içinde Valilikten, Büyükşehir’den, Kocaelispor camiasından, Kocaeli Sanayi Odası’ndan, Kocaeli Ticaret Odası’ndan bir yetkili bulunmalı. Karşı taraf bu şehrin topyekün mücadele ettiğini görmeli. Bu takımda da forma giymiş futbolcuların, görev yapan teknik adamların ve kulüp personelinin alacaklarını istemesi doğaldır. Ama eski yöneticiler alacak için bize başvurmasın. Yakında o listeyi açıklayacağız. Şu an icra listesinde sıra milletvekilimiz Saffet Sancaklı’ya geldi. Kendisi ile görüşeceğiz. Önceliğimiz vergi ve SGK borçları ödemek. Daha sonra transfer yasağı ve diğer borçları temizlemeye çalışacağız” dedi.

08 Tem 2017 - 16:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.