Gökhan Meral, Adanaspor’a imza attı

Kocaeli Birlikspor’un sol bek oyuncusu Gökhan Meral, Adanaspor’a imza attı.26 yaşındaki oyuncu geçen yıl Süper Lig’den düşen ve bu sezon 1.Lig’de zirv...

Kocaeli Birlikspor’un sol bek oyuncusu Gökhan Meral, Adanaspor’a imza attı.26 yaşındaki oyuncu geçen yıl Süper Lig’den düşen ve bu sezon 1.Lig’de zirve hesabı yapacak olan Adanaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

25 yaşındaki Gökhan, turuncu-beyazlılarla 2 yıllık sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu belirterek, "Adanasporun başarısı için ter dökmeye hazırım. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Burada iyi işler yapıp Adanaspor’u hak ettiği yere taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

GENÇ FUTBOLCU LİG ATLADI

2009-2010 futbol sezonunda Kocaelispor’da profesyonel hayatına başlayan Gökhan Meral, daha sonra Körfez FK, Kocaeli Birlikspor, Tokatspor ve Orduspor’da forma giymişti.Gökhan, geçen sezon Birlikspor’da 34 maçta forma giyerken gol sevinci yaşayamamıştı.9 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

30 Haz 2017 - 15:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.