İzmit sokakları boş kaldı

Bayramın ilk iki günü kuş uçmayan İzmit sokakları üçüncü gün de boş kaldı. Bayramın tadını çıkaran vatandaşların kimi tatilde kimi ise evinde dinlenme...

Bayramın ilk iki günü kuş uçmayan İzmit sokakları üçüncü gün de boş kaldı. Bayramın tadını çıkaran vatandaşların kimi tatilde kimi ise evinde dinlenmeyi tercih ediyor

Emre ARKIN - Ramazan ayının ardından bütün Kocaeli’yi bayram heyecanı sarmış, hatta arefe günü bayram alışverişi için sokakları dolduran vatandaşlar bir gün sonra bayramda sokakları bomboş bırakmıştı. Bayramın ilk iki günündeki sessizlik üncü gün de etkisini sürdürdü. Arefe günü iğne atsan yere düşmez haldeki sokaklar üç gündür kimsesiz kaldı.

YARI YARIYA DÜŞTÜ

Yarın bayramın sona ermesiyle birlikte sokakların ve caddelerin tekrar eski haline gelmesi, insanlarla dolması bekleniyor. Sokakların yanı sıra üç gündür caddeler de oldukça sakin. Motorlu araç sürücüleri trafikte oldukça rahat ederken, ulaşım sürelerini neredeyse yarıya düşürdü. Son izlenimlere göre bayramın ardından İzmit’in yeniden canlanması bekleniyor.

27 Haz 2017 - 13:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.