Tatil kısa çile uzun

Ramazan Bayramı nedeniyle, geçtiğimiz Cuma akşamından itibaren tatilciler yola koyulmaya başladı. Tatilini sevdikleri ile yada deniz kenarında geçirme...

Ramazan Bayramı nedeniyle, geçtiğimiz Cuma akşamından itibaren tatilciler yola koyulmaya başladı. Tatilini sevdikleri ile yada deniz kenarında geçirmek isteyen vatandaşlar, trafikte çile çeke çeke istedikleri yerlere ulaşmaya çalışıyor

Abbas ÇAKAR - Ramazan Baryramı tatilinde, uzaktaki sevdikleri ile memleketlerini görmek isteyen pek çok kişi arife gününden itibaren yola çıktı. Yeni yapılan Osmangazi Köprüsü trafiği geçmiş yıllara nazaran rahatlattı. Ancak sürücülerin özellikle TEM’in yoğun olduğunu düşünerek D-100’ü kullanması, zaman zaman uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. D-100’de sıkışan trafikten kaçmak isteyen tatilciler, yan yolları kullanmak isteyince, trafik yan yollarda da sıkıştı. Bayram tatilin kısa olmasına rağmen, yola çıkan tatilci sayısının fazla oluşu, pek çok işçi ve memurun yıllık izinlerini tatil izinleri ile birleştirmesinden kaynaklanıyor olabileceği düşünülüyor..

25 Haz 2017 - 14:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.