Gölcükspor’da Aydın imza’yı attı

Gölcükspor’da iç transfer görüşmeleri devam ederken önceki gün Kavaklı’daki tesislere gelen gençlerin sözleşmelerini yenilerken bir imza atıldı. Aydın...

Gölcükspor’da iç transfer görüşmeleri devam ederken önceki gün Kavaklı’daki tesislere gelen gençlerin sözleşmelerini yenilerken bir imza atıldı. Aydın Taşkın iç tranbferde evet diyen imzayı attı.

Soner GÜLEZER

AYDIN TAŞKIN İMZAYI ATTI

Spor Toto 3 Ligde temsil eden Gölcükspor kongre sonrasında iç transfer görüşmelerini sıklaştırdı, önceki gün genç futbolcular Erdem Korkmaz Güner, Tümay Yavuz, Tolunay Bekçi ve Murat Can Koçak sözleşmelerini yenilediler ve Gölcükspor’a devam dediler. Kırmızı Siyahlılarda iç transfer görüşmelerinde Aydın Taşkın Gölcükspor transfer komitesiyle yaptığı görüşme sonrasında anlaşarak Kırmızı Siyahlı renklere bağlayan imzayı attı. Gölcükspor file bekçisi İlyas Türengül 2 kez görüşmeye gelirken yapılan görüşmede transfer komitesiyle fiyatta anlaşma sağlanamazken İlyas Türengül tekrar ailesiyle birlikte görüşecek.

ÖZER, ÖZDEMİR DÜŞÜNECEK

Gölcükspor dış transfer görüşmesinde Aydın Nazilli Belediyespor’unstoperi Ersoy Dinçer ile görüştüler Ersoy Dinçer görüşme sonrasında transfer komitesiyle yaptığı görüşmede isteğini dile getirdiğini komite ise bir fiyat verdiği Ersoy Dinç ise düşünme süresi istedi ve tesislerden ayrıldı.Gölcükspor’un iç transferde Ahmet Özer ile genç futbolcu Yunus Özdemir ile transfer komitesi görüşme yaptı futbolcular yöneticilere istediklerini aktarırken yönetim ise verebileceği fiyatı verdiği, ancak Yunus Özdemir ve Ahmet Özer düşünmek için süre istediler.

23 Haz 2017 - 15:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.