Tokatlılar iftarda buluştu

Kocaeli Tokatlılar Derneği 800 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Arif Bulut- Kocaeli Tokatlılar Derneği İnterteks...

Kocaeli Tokatlılar Derneği 800 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Arif Bulut- Kocaeli Tokatlılar Derneği İnterteks Fuar Alanında gerçekleştirilen iftar yemeğinde buluştu. Yaklaşık 800 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, SP İl Başkanı Nurettin Çelik, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu,AK Parti Körfez İlçe yöneticileri, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Bakan Fikri Işık’ın Danışmanı Fatih Alp,İzmit Belediye Meclis üyesi Ersin Alpaslan, Gazeteci Yazar Tanju Cılızoğlu, Yahya Kaptan Muhtar Ahmet Mirzaoğlu, İstanbul Pendik Tokatlılar Dernek Başkanı Feyzi Zeybek ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.

TAŞIN ALTINA GÖVDEMİZİ KOYDUK

İftar yemeği sonrası konuşan Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, “Tokatlılar Derneği olarak örf ve adetlerimizi ve kültürümüzü birlikte beraberce yaşayıp yaşatalım. Bizler derneğimizi kurarken dernekçiliğin çok meşakkatli bir yol olduğunu bilerek bu işe gönül verdik ve sevdalandık. Çok şükür kısa zaman içerisinde farklı faaliyetlere imza attık. Bizler bu taşın altına gövdemizi koyduk. Siz değerli hemşerilerimden de isteğim sadece parmaklarını taşın altına koymaları yani karınca kararınca derneğimize destek olalım ki derneğimiz yaşasın var olsun. Bizlerin en çok önemsediği konu taban ve tavanı bir arada kucaklayabilmek. Bu akşamki iftarımızda da onu tam anlamıyla yaşadık, iyi yoldayız. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi

23 Haz 2017 - 08:16 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.