MARKA halkı uyardı! Sakın kanmayın

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) kendi isimlerini kullanarak dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı. MARKA, “Son dönemde bazı kötü ni...

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) kendi isimlerini kullanarak dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.

MARKA, “Son dönemde bazı kötü niyetli kişilerin veya firmaların; kendilerini kamu görevlisi, danışman, müşavir ve iş geliştirme uzmanı gibi unvanlarla tanıttıkları, Kalkınma Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları da dâhil olmak üzere diğer kamu kurumlarıyla irtibatta olduklarını, çeşitli hibe/kredi desteklerinin sağlanması konusunda yardımcı olacaklarını, hatta desteğin temin edilmesini sağlayacaklarını iddia eden, vatandaşlarımızdan veya diğer kuruluşlardan maddi taleplerde bulunan kötü niyetli bazı kişi ve kurumların türediğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Kendini Ajansımız personeli, özel yetkilisi, temsilcisi, danışmanı vb. isim ve unvanlar altında Ajansımızla irtibatlı olarak göstermek suretiyle faaliyet sahamızdaki gerçek ve tüzel kişilerden menfaat elde etmeye çalışan bu türden çabalara itibar edilmemesini ve böyle şahıslarla karşılaşılması durumunda Ajansımıza vakit geçirmeksizin bilgi verilmesini önemle rica ederiz” dedi.

16 Haz 2017 - 18:31 - Sağır Sultan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.