Diyabet hemşireliği sertifika programı başlıyor

Marmara bölgesinde ilki Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı İzmit Seka Devlet Hastanesinde gerçekleştirilecek olan diyabet hemşireliği sertifika...

Marmara bölgesinde ilki Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı İzmit Seka Devlet Hastanesinde gerçekleştirilecek olan diyabet hemşireliği sertifika programına başvurular tamamlandı. Kocaeli, Diyarbakır, Bilecik, Erzurum, Bolu, Antalya, Zonguldak, Balıkesir, İstanbul, Bursa, Çanakkale illerindeki üniversite ve kamu hastaneleri ile özel hastanelerden alınan başvurular, kabul komisyonu tarafından büyük bir titizlikle incelenerek ilk etapta kursa katılacak olan 8 kursiyer belirlendi. Hem teorik sınavdan, hem de uygulama değerlendirmesinden ayrı ayrı başarılı olması gereken sertifikalandırma programı, 22 Mayıs tarihinde başlayacak. 11 gün teorik, 8 gün uygulama, 1 gün laboratuar eğitimleri sonrasında başarılı olan kursiyerler sertifika almaya hak kazanacak.

22 May 2017 - 11:04 - Sağır Sultan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.