Bahri Yavuz aday olacak mı?

Vedat TEKİN - Spor Toto 3.Lig 1. Grup Play-Off final maçında Altay’a 2-0 yenilip umutların yitiren ve 2.lig eşiğinden dönen Kocaelispor’da başkan Bahr...

Vedat TEKİN - Spor Toto 3.Lig 1. Grup Play-Off final maçında Altay’a 2-0 yenilip umutların yitiren ve 2.lig eşiğinden dönen Kocaelispor’da başkan Bahri Yavuz çözümü kongrede arıyor. Yalnız kalmaktan ve destek alamamaktan şikayetçi olan Yavuz, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu görüşmesi sonrasında da tekrar adaylık konusunda karar veremedi. Görünen o ki Yavuz kongreden hemen önce karar verecek. Kocaelispor Kulübü Yönetim Kurulu 6 Mayıs tarihli toplantısında olağan genel kurul kararı almıştı. Buna göre ilk kongre 23­24 Mayıs, çoğunluk sağlanamazsa ikincisi 30­31 Mayıs günleri yapılacak. Dolphin AVM Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kongrenin başlama saati 16.00 olarak belirlendi. Tüzüğe göre birinci gün mali kongre, ikinci gün ise seçim yapılacak. Kocaelispor kongresinde 1386 üyenin oy kullanma hakkı var.

21 May 2017 - 17:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.