Zehir ile mücadelede haftalık bilanço

Kocaeli genelinde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada gerçekleştirilen operasyonda elegeçirilen uyuşturucu miktarları açıklandı.

Abbas ÇAKAR - Vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında 09 Nisan ile 16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından elegeçirilen uyuşturucu miktarları Kocaeli Valiliği tarafından gönderilen yazılı açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Açıklamada Emniyet müdürlüğünün çalısmaları kapsamında 150 gram 65 miligram esrar, 93 adet ectasy,1 gram 13miligram bonzai, 167 gram kenevir tohumu, 1 adet tüfeği 43 adet av tüfeği kartuşu, 1 adet tabanca elegeçirildiği ifade belirtilirken, İl Jandarma Komutanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ise 2 gramİl Jandarma Komutanlığının yapmış olduğu uygulamalar neticesinde 2 gram eroin elegeçirildi.

16 Nis 2018 - 12:38 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.