Şampiyonlar Üzülmez’in makamında

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bocce Şampiyonası’nda il birincisi ola...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bocce Şampiyonası’nda il birincisi olan Pakmaya Muzaffer İnce kara Ortaokulu öğrencilerini kabul etti

TEBRİK ETTİ

Elde edilen İl Birinciliği sonrasında Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu Müdürü Mehmet Yılmaztürk, öğrenciler Seda Şahin, İrem Polat, Medine Özbek ve Ecrin Özcan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret ettiler. Başarılı öğrencileri tebrik eden Başkan Üzülmez “İlçemiz genelinde spora ve sporculara gereken yatırımlar yapılmaktadır. Geleceğimiz olan gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için spor yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Çocuklarımıza dağıttığımız bisikletlerde hem karne hediyesi hem de sağlıklı yaşamı teşvik eden bir motivasyon olmaktadır” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Başkan Üzülmez tarafından başarılı öğrencilere hediye verildi.

17 Nis 2018 - 12:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.