İşte ilk aday adayı! Bakın hangi partiden ?

Erken seçim kararının alınmasından sonra siyaset de ısındı. İlk aday adayı, ilimizin yakından tanıdığı bir isim İZMİT Hacıbektaş Ortaokulu Müdürü ve...

Erken seçim kararının alınmasından sonra siyaset de ısındı. İlk aday adayı, ilimizin yakından tanıdığı bir isim

İZMİT Hacıbektaş Ortaokulu Müdürü ve Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu. TBMM önünde çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Erdoğan Davut, "Seçim kararı aldık.. 24 haziran.. Yolumuz açık olsun...1 ay içinde listelerdeyiz" notunu düştü. Erdoğan Davut'un AK Parti'den aday adayı olacağı iddia edildi. Davut, gerekli açıklamayı en kısa sürede yapacağını söyledi.

19 Nis 2018 - 10:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.