Köprülü kavşakta korku dolu anlar!

D-100 Karayolu üzeri Yahya Kaptan mevkii Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağında meydana gelen trafik kazasında, 2 aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgilere ve iddialara göre; D-100 Karayolu üzeri Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağında, aynı istikamete gitmekte olan 2 aracın birbirleri ile çarpısması sonucu, aynı araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

4 YARALI

Kaza iddialara göre şu şekilde gelişti. İstanbul istikametine gimekte olan 06 BZ 4626 plakalı araç ile 54 ZE 452 plakalı araçlar birbirleri ile çarpıştı. Kontrolden çıkan ve savrulan Ali K. idaresindeki araç bariyerlere çarptı. Kazayı görenler hemen itfaiye, polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kaza sonrası bariyerlere çarpan araç içerisindeki Ali K., Semra K. ve ismi öğrenilemeyen biri çocuk 2 kisiyi araçtan çıkartarak ambulanslar ile hastanelere sevk etti.

22 Nis 2018 - 14:57 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.