Başiskele gelişiyor

Muhtarlarla aylık toplantıda bir araya gelen Başiskele belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, güçlü bir Türkiye ve güçlü bir Başiskele için çalıştıklarını bel...

Muhtarlarla aylık toplantıda bir araya gelen Başiskele belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, güçlü bir Türkiye ve güçlü bir Başiskele için çalıştıklarını belirtti

BAŞİSKELE Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, aylık muhtarlar toplantısında mahalle muhtarları ile buluştu. Toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde devam etmekte olan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Başiskele muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Altıntaş ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu. Başiskele’nin sürekli gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu belirten Ayaz, kurumlar ile uyumlu bir şekilde çalışıldığını ve bu uyum içerisinde muhtarlarla yapılan istişarelerin önemli bir yeri olduğunu belirtti. 24 Haziran’da yapılacak seçimlere değinen Ayaz, “Başiskele’de gönlümüz bir, yüreğimiz bir, hedeflerimiz bir. Tek derdimiz var. O da güçlü Türkiye, güçlü Başiskele” mesajını verdi.

25 Nis 2018 - 08:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.