Yakup Törk kararını verdi

Adı milletvekilliği adaylığı için geçen CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca’da çok güçlü bir örgüt kurduklarını ifade ederek, “Örgütümün başında kalırsam, partime daha fazla katkı verebileceğimi düşünüyorum” dedi

Mevlüt SOYSAL - Adı milletvekili adaylığı için geçen ve özellikle Kocaeli’nin batı bölgelerinden büyük destek alan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk’ün ilçe başkanlığından istifa edip milletvekili aday adaylığını açıklaması bekleniyordu. Törk, örgütünün başında kalma kararı aldı. Yaşanan süreçle alakalı gazetemize konuşan Törk, “Ailemle ve yol arkadaşlarımla uzun değerlendirmeler yaptık. Hangi durumda partimize daha fazla katkı verebileceğimizi düşündük. Örgüt fikri ağır bastı” dedi.

DAHA FAZLA KATKI

Darıca’da güçlü bir örgüt kurabilmek için büyük mücadeleler verdiklerini kaydeden Törk, “İstifa etmem bu yapının kısa süre de olsa bozulmasına sebebiyet verebilir. Bu durum da, seçime 2 aydan az bir süre kala partimize zarar verebilir. Bizim amacımız ülkemiz ve partimiz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Ben de bu nedenle, örgütümün başında kalarak, ülkeme ve partime daha fazla katkı verebileceğime inanıyorum” diye konuştu.

26 Nis 2018 - 10:52 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.