Alo Evlat mutlu ediyor

Alo Evlat ekibi, Kartepeli büyüklerini sinema keyfinde bir araya getirdi. Kartepeli büyükler, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Ailecek Şaşkınız’ filmini izledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projelerinden biri olan Alo Evlat ekibi, sosyal aktivite programı kapsamında her ay Kartepe’nin büyüklerini farklı etkinliklerde bir araya getiriyor. Alo Evlat ekibi bu ay sinema keyfinde Kartepe’nin büyüklerini ‘Ailecek Şaşkınız’ filminde ağırladı. Kartepeli büyükler, yönetmenliğini ve senaryosunu Selçuk Aydemir’in yazdığı, oyuncular arasında Çağlar Ertuğrul, Murat Cemcir, Ahmet Kural, Serhat Özcan, Cengiz Bozkurt, Bihter Dinçel, Günay Karacaoğlu, Ayda Aksel, Mustafa Alabora, Saadet Işıl Aksoy ve Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı ‘Ailecek Şaşkınız’ komedi filmini izledi.

7/24 HİZMETTE DEVAMLILIK

Alo Evlat Hattı’nın 371 11 71 nolu telefonuna 7/24 kolaylıkla ulaşabilen Kartepeli vatandaşlara temel ihtiyaçların karşılanması noktasında yardımcı olan görevliler, tatil, hafta sonu gece gündüz, mesai saatleri dışında da yaşlı ve ihtiyaç sahibi Kartepelilerin yanında olmaya devam ediyor. Kimi zaman temel gıda ihtiyaçlarını tedarik ederek kimi zaman sadece ellerini öpüp, dertlerini dinleyerek yalnızlıklarını paylaşmak üzere evlere konuk olan Kartepe Belediyesi Alo Evlat Ekipleri, yardıma muhtaç Kartepeli vatandaşlar sıcak ilgi ve sevgiyle yanlarında oluyor.

26 Nis 2018 - 11:26 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.