Ehlinaz Torun CHP’den aday adayı oldu

Kocaeli Üniversitesi Doktor Öğretim Görevlisi Ehlinaz Torun, CHP den milletvekili aday adayı oldu

Boran KAYALAR - Erken seçim tarihinin 24 Haziran olarak belirlenmesi sonrası siyaset bir anda kızıştı. Partiler seçim hazırlıklarını hızlandırdı. Siyasi partilerin SKM ve aday komisyonluğu başkanlıkları belli olduktan sonra milletvekili aday adaylığı başvuru süreçleri de başladı. CHP’den 2011 yılında milletvekili adayı, 2015 yılında milletvekili aday adayı olan Doktor Öğretim Görevlisi Ehlinaz Torun görevinden istifa ederek 24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

26 Nis 2018 - 18:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.