Kocaeli Emniyeti'nden seri uygulamalar

Vatandaşın, huzur ve güven ortamının devamını sağlamak amacıyla, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uygulamalar aralıksız olarak...

Vatandaşın, huzur ve güven ortamının devamını sağlamak amacıyla, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uygulamalar aralıksız olarak devam ediyor. Son bir haftada yapılan 4 ayrı uygulamada, 500 şahıs 40 araç kontrol edildi.

Abbas ÇAKAR - Vatandaşın Huzur ve güven ortamının devamı, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen uygulamalar, aralıksız olarak devam ediyor. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde son bir haftda 3 ayrı uygulama gerçekleştirildi.Polisin düzenlediği uygulamalar kapsamında, meydana gelebilecek asayişe müessir olayları ile muhtemel terör eylemlerinin önlenebilmesi, eğlence mekanlarında ve çevresinde bulunan vatandaşların rahat ve huzurunun sağlanması amacıyla Asayiş, TEM, Narkotik, Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlükleri personelinin katılımı ile İzmit İlçesinde gerçekleştirilen “İyi Eğlenceler” uygulamasında 2 işyerinde 32 şahsa kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan kontrollerde yoklama kaçağı olarak aranan 1 kişi yakalandı.ayrıca 1 iş yerine çalışanların kimlik bildiriminin yapılmamasından idari işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu.

PAZARLARDA DENETİM

Pazaryerlerinde meydana gelebilecek yankesicilik, kapkaç ve açıktan hırsızlık olaylarının önlenmesi, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması amacıyla Asayiş Şube ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinin personelleri ile katılımı ile Gebze ve Gölcük ilçelerinde bulunan semt pazarlarında ‘‘Hayırlı Pazarlar’’ adı altında uygulamalar yapıldı.Yapılan Uygulamalarda 2 semt pazarında 273 şahıs, 6 araç kontrol edildi.

12 PARK KONTROL EDİLDİ

Parklarda meydana gelebilecek asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla Asayiş Şube Yunus Timleri, Mobil Park, Narkotik Motorize timleri, Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinin katılımı ile Başiskele ve Gölcük ilçelerinde bulunan parklarda ‘‘Parklar Berkemal” adı altında uygulama yapıldı. 12 parkta gerçekleştirilen uygulamada 85 şahıs, 2 araç sorgulandı .

EĞİTİM İÇİN DENETİM

Gebze ve İzmit ilçelerinde, okul çevreleri,okul çevrelerindeki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, internet kafeler ve benzeri yerlerde ‘‘Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız’’ adı altında uygulamalar yapıldı. 67 okul,11 internet salonu,17 park bahçede yapılan kntrollerde toplam 110 şahsa kimlik kontrolü yapıldı. Çocuk bulunan1internet salonu hakkında tutuanak tutuldu. Trafik yönünden 32 araç kontrol edildi.

03 Nis 2018 - 11:11 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.