Mehmet'im Steakhouse Kartepe'de şubesini açtı

Gölcük ve Derince’de hizmet veren Mehmet’im Steakhouse yeni şubesini Kartepe’de açtı

Mehmet’im Steakhouse’un yeni şubesi Balaban’da Nurdan Sokak No:10 adresinde hizmet verecek. Beyaz ve kırmızı et ürünlerinin pişmiş ve çiğ satışının gerçekleştiği, köfteden bonfileye kadar farklı ürünlerin yer aldığı Mehmet’im Steakhouse’un Balaban Şubesi’nin açılışına yoğun katılım dikkat çekti.

KATILIM YOĞUN OLDU

Mehmet’im Steakhouse açılışına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Türköz, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin, Aytek Mimarlık Sahibi Aydın Albayrak, Nokta Galeri Sahibi Harun Bozkurt, Peron İnşaat Sahibi Emrah Perol, Vizyon İnşaat Sahibi Mustafa Atlı ile işadamları, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

“İNSANLAR BURADA GERÇEK ET YİYECEKLER”

Mehmet’im Steakhouse sahibi Mehmet Can, açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Kartepe’de olmayan bir şeyi yaptık. İnsanlara farklı lezzetler sunmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimizi buraya geldiklerini şaşırtmak ve mutlu etmek için çalışacağız” dedi. Mehmet Can, Gölcük, Derince ve Kartepe’den sonra İzmit’te de yeni bir şube açılışın hazırlığında olduklarını da kaydetti. İzmit’teki şube Yahya Kaptan Mahallesi’nde olacak. Açılışın Ramazan ayı sonrası gerçekleşeceği bildirildi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, yeni bir iş yerinin aynı zamanda yeni istihdam anlamına geldiğini belirterek Mehmet Can’ı kutladı.

ZENGİN MENÜ

Köfte, Dana Bonfile, Dana Biftek, Dana Antrikot, Tbore Steak, Kuzu Pirzola, Kuzu Beyti, Kuzu Şiş, Kuzu Kaburga, Tavuk Bonfile, Külbastı, Tavuk Kanat, Kuzu Tandır, Tavuk Şiş, Etbeyi Burger, Etbeyi Sucuk, Fıstıklı Sucuk’un yanı sıra Çoban Salata, Mevsim Salata, Patlıcan Salata, Piyaz gibi ikramların da bulunduğu Mehmet’im Steakhouse, deneyimli aşcı ve ustaları, güler yüzlü personeli, hijyenik mutfağı ile de iddialı.

15 May 2018 - 20:23 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.