Çocuklar bilimle buluştu

Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kağıt Müzesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Symbol Alışveriş Merkezi’nde vatandaşlar ile buluştu

KOCAELİ Bilim Merkezi ve SEKA Kağıt Müzesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kocaeli’de bulunan Alışveriş Merkezleri ev sahipliğinde, ziyaretçileri ile buluşuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Symbol AVM’de yapılan etkinlikte ziyaretçiler, İnsansı Robot Sergileri ve Uygulamaları, 3D Yazıcılar, Yap-boz Drone Ürünleri, El Yapımı Kağıt Atölyesi, Ahşap Atölyesi Ürün Sergisi ve Bilim Şovları ile 2 gün boyunca keyifli vakit geçirdiler. Çocuklar atölye ve uygulamalarla hem eğlendi hem de yeni şeyler öğrendi.

BİLİM VE SANAT AYAĞINIZA GELİYOR

Ramazan Ayı’nda da Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kağıt Müzesi, çeşitli etkinlikler ile Kocaeli halkı ile bilim ve sanatı buluşturuyor. Kocaeli’nde bulunan Alışveriş Merkezlerinde açılan stant ve etkinlik alanları ile Kocaeli halkı bilimle tanışma fırsatı buluyor.Bilim Merkez standında çocuklar ve aileler bilimle adeta iç içe olurken, SEKA Kağıt Müzesi standında ise geçmişe yolculuk yapılarak geleneksel yöntemlerle el yapımı kağıt yapıldı.

08 Haz 2018 - 10:15 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.