İzmit’ten Bursa’ya her gün gezi var

İzmit'ten Bursa'ya her gün kültür gezileri düzenleniyor. Hafta sonları da yapılan gezilere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen gezilere 6 ay içinde 6 bine yakın vatandaş katıldı. Gelen talep üzerine geziler Ramazan ayında da devam ediyor.

Her mahalleden 45 kişi, özel olarak hazırlanan otobüs ile İzmit'ten bulundukları yerlerden alınıp Bursa'ya götürülüyor. Sabah erken saatlerde İzmit’ten hareket eden vatandaşlar rehber eşliğinde Bursa’nın tarihi ve kültürel yerlerini geziyor. Sırasıyla Cumalı Kızık Köyü, Tophane, Saat Kulesi, Osmangazi, Orhangazi Türbeleri, Emir Sultan Camii ve Türbesi, Yeşil Cami, Yeşil Türbe, Koza Han (Tarihi İpekçiler Çarşısı), Ulu Cami’yi gezen İzmitliler iftarı da Bursa'da yaptıktan sonra dönüşe geçiyor. İzmit Belediyesi'nin düzenlediği kültür gezisinden memnun kalan vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan’a teşekkür ediyor.

09 Haz 2018 - 12:20 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.