İzmit GB’de şok ayrılık

Geçtiğimiz sezonda İzmit GB’de 3 yaş grubunda şampiyonluk yaşayıp, ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden başarılı altyapı antrenörü Bülent Aksu...

Geçtiğimiz sezonda İzmit GB’de 3 yaş grubunda şampiyonluk yaşayıp, ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden başarılı altyapı antrenörü Bülent Aksu görevinden ayrıldı

HUZURLU VEDA

Bülent Aksu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “2,5 sezondur görev yaptığım İzmit Gençler Birliği Kulübünden ayrılmış bulunmaktayım. İzmit Gençler Birliği Kulübünde göreve başladığım zaman hedeflediğim düzeye getirip, görevimi en iyi şekilde yerine getirmenin huzuru içindeyim. Mütevazı olan Kulübümün, şimdi ise İzmit’in sayılı altyapı kulübü olmasında katkım olduğu için çok mutluyum. Bundan dolayı da huzurlu bir şekilde ayrılıyorum. Beraber üzülüp, beraber sevindiğimiz ve çok büyük başarılar elde ettiğimiz sporcularıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

GURURU SPORCULARI

Aksu “Onlarla gurur duyuyorum ve her zamanda duyacağım. Hepsi birer pırlanta, hepsi inanılmaz karakterli sporcular. Sadece başarılı bir sporcu değil, hepsine iyi bir birey olmaları adına elimden gelen bütün çabayı gösterdim, doğruyu ve ahlaklı olmayı öğrettim. Kulübün bu seviyelere gelmesinde çok büyük pay sahibi oldular, hepinizi seviyorum. Sizler benim hayatımda unutamayacağım sporcular oldunuz. Kendinize iyi bakın, bundan sonraki spor hayatınızda başarılar dilerim. Umarım çok çalışarak daha iyi yerlere gelirsiniz. Benden yana hakkım helal olsun hepinize sizlerde bana hakkinizi helal edin” açıklamasını yaptı.

GÜNDÜZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Aksu açıklamasının son bölümünde “İzmit GB gelmemde çok emeği olan 2,5 sezon benimle bir ekip olarak görev yaptığım genel kaptanımız Ercan Gündüz’e çok teşekkür ediyorum. Kulübe çok büyük emek veren, her zaman yanımda olan kulübün her şeyi olan, tam bir amatör ruha sahip olan Ercan Gündüz, her kulüpte olması gereken eksiksiz görev adamıdır, kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hakkını helal et Ercan Gündüz. Benden yana hakkım sonuna kadar helal olsun, herkese saygılar, sevgiler Allah a emanet olun” ifadelerine yer verdi.

10 Haz 2018 - 13:22 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.