Yolu yarıladık

Yiğit ÖZCAN - Transfer yasağını açmak için mücadele eden Kocaelispor yönetimi yolu yarıladı. Ancak bazı isimlerden olumsuz cevaplar alınıyor. Haziran...

Yiğit ÖZCAN - Transfer yasağını açmak için mücadele eden Kocaelispor yönetimi yolu yarıladı. Ancak bazı isimlerden olumsuz cevaplar alınıyor. Haziran sonu tablo ortaya çıkacak

AY SONU NETLEŞECEK

10 yıllık kabusu sonlandırmayı hedefleyen Kocaelispor yönetimi transfer tahtasını açmak için mücadele ediyor. 30 Mayıs tarihinde yapılan mali kongrede Başkan Bahri Yavuz, 55 dosya içinde 10 isimle anlaştıklarını söylemişti. Aradan geçen iki hafta sonrasında yeşil-siyahlı yönetim sorunlu mevcut dosyanın yarısını çözdü. Yönetimin önerdiği % 70 teklife birçok oyuncu sıcak bakarken, bazı isimler anapara ve faiz konusunda inat ediyor ve olumsuz cevap veriyor. Görüşmeler aralıksız sürerken, büyük fotoğrafın haziran sonunda ortaya çıkması bekleniyor.

KABUL EDENLER FAZLA

Kocaelispor’un eski futbolcuları Taner Gülleri, Taylan Işıldar, Bilal Turgut, Uğur Yasan, Özgür Bayer, Ahmet Dursun, Özgür Çetiner,Bilal Turgut ve Levent Kartop imza atarak kulübe yardımcı oldu. Muhammet Özdin, Cem Sinan, Haydar Koç, Musa Büyük, Adem Çalık, Volkan Bekiroğlu, Murat Hacıoğlu, Ufuk Çam ve Kılıçarslan Kopuz’un yakında imza atacağı öğrenildi. 4 yıldır takım kaptanlığı yapan Hamza Mutlu’nun da feragatname verdiği öğrenildi. Yönetim bu hafta teknik adam Yılmaz Vural ve Serhat Akın ile görüşecek.

13 Haz 2018 - 13:19 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.