Futbol sahaları yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki spor tesislerinin bakım ve onarımlarını yaparak vatandaşların kullanımına sunuyor DÖRT SAHADA ÇALIŞMA Kocael...

Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki spor tesislerinin bakım ve onarımlarını yaparak vatandaşların kullanımına sunuyor

DÖRT SAHADA ÇALIŞMA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hem yeni spor alanları inşa ederek sporu genele yayarken hem de mevcut tesislerin bakım ve onarımını yaparak, vatandaşların gönül rahatlığı ile spor yapabilmelerini sağlıyor. Bu kapsamda Yeşilova, Bağçeşme, Körfez Esentepe ve Derbent’teki spor tesislerinin modern hale getirmek için yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldı.

DEV SPOR TESİLERİ

Spora ve sporcuya büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi bu doğrultuda Kocaeli’de spor tesislerinin inşa edilmesi konusunda büyük yol kat etti. Her ilçeye olimpik kapalı yüzme havuzları, futbol sahaları, kapalı spor salonları gibi spor tesisleri kazandıran Büyükşehir Belediyesi, bu tesislerin ihtiyaç duydukları yenileme çalışmalarını da ihmal etmiyor.

ZEMİNİNE GEÇİLECEK

Bu kapsamda Bağçeşme Ali Osman Topal Futbol Sahası’nda birçok yenilik yapılmaya başlandı. Tesisin etrafındaki teller değiştiği futbol sahasının eskiyen demir olan aksamları ise boyandı. Futbol sahasının kale arkalarına tampon ağ yapıldı. Tesisin içinde yer alan basketbol sahasının telleri değişti ve yine demir olan aksamları boyandı. Tesiste yıpranan sentetik çim zeminin değişimi ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLİK

Yeşilova Hasan Doğan Spor Tesisine de bakıma alan Büyükşehir Belediyesietrafındaki telleri değiştirerek ve demir olan aksamlar boyandı. Kulüp odalarının tadilat baştan aşağıya yenilenirkenkale arkalarına tampon ağ yapıldı. Elektrik tesisatı yenilenerek olası kesintilerinin önüne geçildi.

Tesis çatısı da değiştirilerek yağmurda su akıntılarının yaşanmaması sağlandı.Koridorunun fayansının da değiştirildiği tesisinsentetik çim zeminin değişimine dekısa süre içinde geçilecek.

BAKIM VE ONARIMI YAPILIYOR

Derbent futbol sahası ve Körfez Esentepe futbol sahasının dayinekale arkalarına tampon ağ yapıldı. AyrıcaDerbent futbol sahasının soyunma odalarının kapılarının değişirken her iki tesisin çim zemini için önümüzdeki günlerde çalışma başlatılacak.

14 Haz 2018 - 14:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.