Martıspor’da Nihat Tan bıraktı

Geride bıraktığımız sezon 2.Amatör Küme’de ilk sezonu yaşayan Darıca Martıspor başarılı performansın karşılığında şampiyon oldu ve Birinci Amatör Küme...

Geride bıraktığımız sezon 2.Amatör Küme’de ilk sezonu yaşayan Darıca Martıspor başarılı performansın karşılığında şampiyon oldu ve Birinci Amatör Küme’ye yükselmeyi başarmıştı. Martıspor’da sürpriz bir gelişme yaşandı ve teknik adam Nihat Tan görevi bıraktı.

FİKİR AYRILIĞI

Mavi-Beyazlı kulüp ile takımın şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Nihat Tan arasında yaşanan fikir ayrılığı sebebiyle iki taraf yeni sezon öncesi anlaşma sağlayamadı. Deneyimli antrenör Nihat Tan, yönetime teşekkür ederken, kulübe kırgın olmadığını ifade etti.

20 Haz 2018 - 12:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.