Doğan işyerlerini geziyor

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Posco Assan Fabrikası ile Toyota Başbayii Kocaeli Kaya firmasını ziyaret etti. Doğan işçilerle sohbet etti, çalışmaları anlattı

İZMİT Belediye Başkanı Nevzat Doğan, işyerlerine yaptığı ziyaretlere ara vermeden devam ediyor. Başkan Doğan, Toyota Başbayii Kocaeli Kaya firmasını ziyaret ederek çalışanlara yarınki seçimin önemini anlattı. Kemal Kaya, Atalay Kaya ve Hasan Kaya kardeşlerin sahibi olduğu işyerini ziyaret eden Başkan Doğan Toyota ailesinden Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için oy istedi. Doğan'a ziyaretinde İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Ceyhun Yalçın eşlik etti.

POSCO'YA DA GİTTİ

Nevzat Doğan, Posco Assan Genel Müdürü Haeik Jeong’u da ziyaret ederek fabrika çalışanlarıyla öğle yemeği yedi. Meclis Üyelerinin ve AK Partili yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Doğan, “ülkemizde ve şehrimizde yatırımların artması için Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti demeliyiz” dedi. Fabrika çalışanlarıyla öğle yemeği yiyen Doğan yaptığı konuşmada “Ülkemiz, son 16 yılda ulaşımdan, sağlığa, eğitimden savunmaya her alanda Avrupa’nın ve dünyanın şaşkınlıkla takip ettiği bir gelişim gösterdi. Ülkemizin her alanda yaptığı sıçramalardan rahatsız olan içteki ve dıştaki düşmanlar her koldan savaş açıyor, oyunlar oynuyor" dedi.

ADETA ÇAĞ ATLADIK

Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını da belirten Doğan, “Ülkemiz artık Avrupa’nın gel dediğinde geldiği, git dediğinde gittiği, para için kapısında beklediği bir ülke değil. Artık kendi savaş uçağını, dünyanın en büyük köprülerini, havaalanlarını yapan, denizin altından yollar geçiren, sağlıktan, eğitime, ulaşımdan ekonomiye her alanda çağ atlayan bir Türkiye var. Bu bereket, bu yükseliş Türk halkının AK Parti hükümetine güvenmesinin ve her zaman arkasında durmasının bereketidir” şeklinde konuştu.

22 Haz 2018 - 13:26 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.