Yol soran Gana'lı öğrenciye tecavüz!

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgilere ve iddialar göre; Ögrenci değişim programı kapsamında, ülkemize gelen ve Kocaeli izmit'te bir arkadaşını ziyaret etme...

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgilere ve iddialar göre; Ögrenci değişim programı kapsamında, ülkemize gelen ve Kocaeli izmit'te bir arkadaşını ziyaret etmek isteyen Gana uyruklu yabancı öğrenci, yanlış otobüse binince Gebze ilcesinde otobüsten indi. İzmit'e gelmek amacıyla yol sordugu bir kamyoncu aracına alarak kendisini gideceği yere götürmeyi vaad etti. Ancak kamyonca aracı tenha bir noktaya cekip öğrenciyi taciz ederek tecavüze yeltendi. Gana uyruklu bayan ögrenci son anda kamyoncunun elinden kurtularak soluğu polis merkezinde aldı. Yapılan şikayet üzerine harekete geçen Kocaeli İl Asayis Şube ekipleri, kısa sürede olayon zanlısını gespit ederek yakaladı. Zanli biten islemleri sonrası adli merciilere sevk edildi.

06 Tem 2018 - 15:21 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.