Çarpıcı detaylar... Cesedi bakın nasıl teşhis ettiler

3 yıl 2 ay önce kaybolan ve önceki gün ormanlık bir alanda gömülü olarak bulunan Erman Kızıltan’ın yakınları, cinayete kurban giden Kızıltan’ın cenazesini ayakkabısından teşhis ettiklerini söyledi.

Abbas ÇAKAR - Kocaeli’nde yaklaşık olarak 3 yıl 2 ay önce kaybolan Erman Kızıltan(33), Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekip sayesinde bulundu. Cenaze Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna getirildi. Morg’ta yapılan kimlik teşhisi sonrası, cesed uzun süre toprakta gömülü kaldığından otopsi işlemlerinin yapılması için cenaze İstanbul Adli Tıp Kurumuna devk edildi.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Cenaze teşhisi için hastaneye gelen baba Recep Kızıltan ile amca Mustafa Kızıltan “ 3 yılı aşkın süredir emniyet ile birlikte çalıştık. Her an her gelişmeden haberimiz oldu. Polisle edindiğimiz bilgileri paylaştık. Tüm deliller toplandı. Polis operasyon yaparak Erman’ın eski iş ortağı olan A.G ile ona olayda yardım eden T.A., C.Ö vve H.S isimli şahsılar gözaltına alındı. Biz olayın sebebini nasıl yaptıklarını bilmiyoruz. Nasıl öldürdükleri otopsiden sonra anlaşılacak. Kendisini ayakkabısından teşhis ettik. Oğlumuzun bulunmasına bir yerde sevindik bir yerde üzüldük. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğünden sorumlu emniyet müdürümüze, Şube Müdürümüze, Cinayet Büro Amiri ile ekipte yer alan herkese teşekkür ediyoruz. Olaya büyük bir önem ile yaklaşan sayın savcımız Burak Erdoğan’a da ayrıca teşekkür ediyoruz. Oğlumuz bulundu. Oğlumuzu öldürenler yakalandı” şeklinde konuştular.

MADDİ MENFAAT İÇİN

Gözaltına alınan şahısların hepsinin sabıkalı olduklarını iddia eden baba ile amca “Önceki, gün polis haber verdi. Cenaze Kartepe Suadiye üzerinde dağlık ve ormanlık alanda gömülü vaziyette bulundu. Şahsı düşüncemiz olayı maddi açıdan menfaat sağlamak için gerçekleştirdikleridir. Erman aranırken televizyona çıkan ve Müge Anlı’da kendilerine sorulduğunda Erman’ın tokatçı olduğunu söyleyen ve kadınlarla kaçtığını iddia eden kişiler şimdi zanlı olarak içerideler. Cenaze işlemleri tamamlandıktan sonra bağçeşme’de toprağa vereceğiz. Polisimize savcımıza teşekkür ederiz” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

08 Tem 2018 - 15:29 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.