Bakırcılar için ilk adım atıldı

Bakırcılar Çarşısı, Kocaeli'nin en tarihi bölgelerinden biri.Tarih Koridoru projesi kapsamında İzmit Belediyesi tarafından iyileştirme çalışması yapılacak. İhalesi isedün gerçekleştirildi.

31 binanın iyileştirmesinin yapılacağı, yaklaşık maliyeti 270 bin 775 kuruş olan ve 90 günde tamamlanması planlanan iş için iki firma teklif verdi.

Bakırcılar Çarşısı iyileştirmesi yapım işi için Mehmet Uzun adına İlyas Uzun ihaleye katılırken 258 bin 889 liralık teklif verdi.

Diğer katılımcı olan Gersut İnşaat firması da 276 bin 603 liralık teklif sundu.

İhale komisyonu tarafından dosyaların incelendiğini belirten yetkililer kararın önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti.

13 Tem 2018 - 15:35 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.