Hainler bozguna uğradı

15 Temmuz’un ikinci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, hainlerin Türk milletinin birlik, beraberlik ve cesareti karşısında pes edip bozguna uğradığını söyledi

Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle mesaj yayımladı. Tüm milletin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutlayan Çeker, “Hain darbe girişiminin üzerinden 2 yıl geçti. Terör örgütü mensupları, yıllarca saf ve temiz duygularını suistimal ederek milletimizin sinesinde sinsi bir yılan gibi beslendiler. Bu milleti gaflet uykusunda zanneden; masum, silahsız, kendi vatandaşlarına dahi namlu doğrultmakta beis görmeyecek kadar gözü dönmüş caniler, ülkemizi kana ve teröre boğdular. O gün ülkemizi büyük bir badirenin içine düşmekten kurtaran güç; bütün siyasi, ideolojik ve sosyal farklılıklarını bir tarafa bırakarak meydanlara koşan Türk milletinin ortaya koyduğu bağımsızlık ruhuydu. Elbette 15 Temmuz, bu milletin devletiyle, siyasetçisiyle, kamu görevlisiyle, işçisiyle, emeklisiyle, güvenlik kuvvetleriyle bir olup belki de tarihin akışını değiştirdiği bir gündür. Ancak ülkemizi 15 Temmuz alçaklığına taşıyan süreç iyi görülüp, anlaşılmadan bu tehlikenin tam olarak bertaraf edildiğini de söylemek mümkün değildir.

ADALET SİSTEMİ TAHRİP EDİLDİ

FETÖ’nün yıllarca ülkemizdeki ehliyet, liyakat ve adalet sistemini tahrip ederek, değerlerimizi yavaş yavaş aşındırarak, insanları taraf olamaya zorlayarak gelinen nokta mutlak surette görülmelidir. Bu duygu ve düşünceler içinde tarih boyunca bu millet için can veren bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Milli Birlik Gününde, Allah bizleri birliğimizin kıymetini bilen ve koruyanlardan eylesin diyorum. Tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum”

15 Tem 2018 - 14:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.