Hodri Meydan kahvaltıda buluştu

Yeni sezona hazırlanan Hodri Meydan Grubu çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Hodri Meydan Derneği yönetimi bugün kahvaltılı toplantı gerçekleştird...

Yeni sezona hazırlanan Hodri Meydan Grubu çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Hodri Meydan Derneği yönetimi bugün kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi

YASAK KALKSIN

Taraftar toplantılarına devam eden yeşil-siyahlılar, bu sabah Levent Güngör ve Hakan Sayanoğlu’nun sahip olduğu Seyyar Köfteci’ de kahvaltıda bir araya geldi. Tribün ve futbol sohbetinin konuşulduğu kahvaltı sonrasında tribün lideri Enver Güler,” Hodri Meydan yönetimi kahvaltısında çıkan net kararımız transfer yasağının kaldırılmasıdır.Bizim bu konuda en ufak sabrımız kalmadı, herkes üzerine düşeni yapsın” diye konuştu.

15 Tem 2018 - 15:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.