Komitelerden işbirliği adımı

Körfez Ticaret Odası komite çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Müşterek komite toplantılarına son derece önem veren Körfez Ticaret Odası 13. komite üyeleri, (matbaa, eğitim, sağlık ve kuyumculuk) oda toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Ticaret Odası 15. meslek komitesi (matbaa, bilişim ve eğitim) ile Gebze Ticaret Odası 23. meslek komitesi (matbaa, eğitim, sağlık) komite üyeleri ile buluştu. Körfez Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ev sahipliğini Körfez Ticaret Odası 13. komite üyeleri Nihat Sert, Ahmet Kırcı, Nihat Can Kırcı ve Fatih Uykun yaparken, Kocaeli Ticaret Odası’ndan Handan Kümeli, Yıldırım Yılmaz, Mehmet Akif Şen Gebze Ticaret Odası’ndan Fatma Sevgi Çiler, Seçil Gelişmen, Mehmet Kaçar ve Saliha Aksoy müşterek komiteye katılım sağladılar. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda sektörel sorunlar, ortak çözüm noktaları ve bundan sonraki süreçte odalar arası işbirlikleri konuşularak bir sonraki müşterek komite toplantısının 2 Ekim’de Gebze Ticaret Odası’nda yapılmasına karar verildi.

17 Tem 2018 - 15:06 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.