Körfez’de asfalt seferberliği

Körfez’de altyapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Körfez Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri, eş zamanlı olarak bölgede asfaltlama yapıyor

Körfez'de İSU tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yavuz Sultan Selim Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallesi’nde altyapı tamamen yenilenirken, Körfez Belediyesi ekipleri de çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarda düzenleme gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Yavuz Sultan Selim Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallesi’nde eş zamanlı olarak asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi.

YOLLARA ANINDA DÜZENLEME

Fen İşleri Müdürlüğü yetkililer, ilçede çalışmaların tamamlandığı bölgelerde hemen sıcak asfalt serimi gerçekleştirildiğini belirterek, “Altyapı sorunu çözülen ve sıcak asfalt ihtiyacı duyulan bölgeleri öncelikli olarak belirleyen ekiplerimiz program dahilinde cadde ve sokaklarda asfalt döküyorlar. Hizmet kalitesini ön planda tuttuğumuz sıcak asfalt çalışmasının uzun vadede yükü taşıyacak kalitede olması vatandaşlarımızı da memnun ediyor” dedi.

19 Tem 2018 - 10:55 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.