SEDAŞ Kandıra’ya tam kadro bakım

SEDAŞ Kandıra’da, yaz döneminde turizmin canlanmasıyla artan güç talebinin karşılanmasını sağlarken, kapsamlı bakım çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Kandıra’da, elektrik şebekesine bağlı arızaların daha da azaltılması ve olası kesintilere ait önlem almak üzere iş güvenliği açısından planlı kesinti yaparak, hizmet kalitesinin artırılması için SEDAŞ işletme bakım ekipleri ile trafo ve şebeke üzerinde enerji nakil hatlarında tam kadro bakım çalışmalarına yoğunluk veriyor.

SEDAŞ Kandıra İlçesinin 933 km² yüzölçümü üzerinde yayılmış olan 93 mahallesinde özellikle ağaçlık bölgelerden geçen enerji hatlarının güzergahında da iletkenlere zarar verecek ağaç dallarının budanması konusunda titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. SEDAŞ, Orman Bölge Müdürlüğü ile koordinasyon sağlayarak Orman İşletmesinden de destek alıyor. Vatandaşların enerji hatlarında temas eden ve tehlikeye yol açabilecek olan ağaç dallarına ait bildirimlerini, SEDAŞ Kandıra İşletme Birimine ve Alo 186 Çağrı Merkezine bildirebilecekleri, iş programı kapsamına alınarak bu bakım çalışmalarının sürekli yapılacağı belirtiliyor.

ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

SEDAŞ son dönemde özellikle Kandıra 2 Fideri üzerinde Topluca Trafo Kabininden enerji alan Topluca çıkışında şebeke üzerinde “Önleyici Koruyucu Bakım (OKB)” kapsamında planlı ve bildirimli kesinti yaparak, ayrıca yine Kandıra 2 hattında Namazgah Barajı atlaması yapılan şebekedeki 3/0 iletken onarımını, K1 zincir izolatörlerle ilgili bakım çalışmalarını gerçekleştirdi. SEDAŞ Kandıra Şebeke İşletme Bakım Bölge Sorumlusu Mehmet Reşat Karaman, “Ekiplerimizle Kandıra ilçesinde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetinin en iyi şekilde sağlanabilmesi amacıyla yaz boyunca bakım çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Muhtarlarımızla iletişim ve işbirliği içindeyiz. SEDAŞ, Kandıra’nın cazibe bölgesi olarak artarak süren gelişimini dikkate alarak enerji dağıtımında hizmet kalitesini daha çok artırmak üzere çalışmalarına ara vermeden devam ediyor” dedi.

20 Tem 2018 - 10:33 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.