Çarkçı Kemal’in çarkçı Musa’sı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “15 Temmuz’da ölenleri şehit olarak görmüyorum” şeklinde açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ı sert sözlerle eleştirerek, “Terbiyesiz adam. Partisinin başındaki adam gibi çark etmesini bildi. Çarkı Kemal’in çarkçı Musa’sı. Benim muhatabım değil” dedi

Soner GÜLEZER - AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, ilçe binasında gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Ayaz basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ayaz’ın gerçekleştirdiği basın açıklamasına AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve AK Parti İzmit ilçe yöneticileri katılım gösterdi.

HALK BUNLARI İPLEMİYOR

Hasan Ayaz basın açıklamasında, “Türkiye’de seçim dönemleri biter ama gündemler bitmez. AK Parti haricindeki partilerin gündemleri çok yoğun. Bu partilerin gündemleri kendilerini bağlar. Halka dayanmayan, halkın değerleriyle uzlaşmayan proje eksenli partiler çökmeye, yok olmaya mahkumdur. Vatandaşın derdiyle hemhal olmayan, dış mihraklı dış odakların kullanımında olan partileri halk iplemiyor ve iplemeyecektir” ifadelerini kullandı.

ŞAKLABANLIKLARA KANMAZ

“Ülkemizin aydınlık yarınları için yeni sistem güzellikler doğuracaktır” diyen Ayaz, “Bu yeni sistemin tarihi bir altyapısı var. Türk tarihindeki devlet geleneğinin nüvelerini taşıyor bu sistem. Yeni sistemin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizi bir arada tutan değerler sorgulanamaz. Ezan, bayrak, vatan, Atatürk, din bunlar ortak değerlerimizdir. Kimse ülkenin değerleriyle kavga etme noktasını seçmesin. Medya maymunluğu, şaklabanlık 28 Şubatvari hareketlerdir. Bu milletin evlatları bir daha şaklabanlıklarla kandırılamaz. Atatürk’e yapılan hakarete de son derece karşıyız. Bizi kimse bu kategoride değerlendirmesin” dedi.

TERBİYESİZ ADAM

“Gebze CHP İlçe Başkanı beyefendi” diyerek Musa Yılmaz’a seslenen Ayaz, “Atatürk’ün manevi değerinin arkasına saklanarak kimse mahalle kabadayılığı yapmasın. Diyor ki 15 Temmuz hikaye, ben 15 Temmuz’da ölenlere şehit demem. Terbiyesiz adam. Ahlaksızlık yapmayın. Bu tiyatro hikayeleri bir FETÖ’cüler de bir de sizin ağzınızda var. Sen Ömer Halisdemir’e, Erol Olçok’a nasıl bunu yaparsın. Değerlere karşı saygılı olmamız lazım. Şehitlere sen laf edemezsin. Böyle adamların çakallıklarına bu milleti feda edemeyiz. Bizi parçalamak isteyen yapılar bizi bir arada tutan değerlere düşmanlık yapmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.

ÇARKÇI MUSA

Ayaz sözlerinin devamında da Musa Yılmaz’a eleştirilerde bulunarak, “17-25 Aralık’tan sonra partimizde FETÖ ile ilgili hiçbir yapı barındırmamıştır. Biz ilçe yönetimimizi belirlerken özel araştırmalara yapmışızdır. Siz hala FETÖ’ye hizmet ediyorsunuz. Bunu ne yapacağız. FETÖ sizi destekliyor. Sorunu sizle yoksa demek ki onlara gayet iyi hizmet ediyorsunuz. Ben Gebze İlçe başkanımıza, Musa Yılmaz hakkında yaptığı suç duyurusundan ötürü tebrik ediyorum. Kutsal değerler önemli. Bu arkadaş özür diledi. Partisinin başındaki adam gibi çark etmesini bildi. Çarkı Kemal’in çarkçı Musa’sı. Benim muhatabım değil” diye konuştu.

23 Tem 2018 - 13:40 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.