Kandıra’da geleneksel sünnet şöleni

Kandıra Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği sünnet etkinliği ile 37 aileye çocuklarını sünnet ettirme mutluluğunu yaşattı

Kandıra Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Sünnet Şöleni coşkulu geçti. Belediye önünden mehteran takımı ile birlikte Namazgah Kültür Merkezi’ne giden aileler ve sünnet çocukları orada birbirinden güzel etkinliklerle karşılandı. Mehteran takımının görkemine hayran kalan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Etkinlikte imam hatipler tarafından Kuranı Kerim tilaveti okundu. Sünnet şölenine Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, meclis üyeleri ve ilçe protokolü katıldı.

KÖKEN KONUŞTU

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken yaptığı konuşmada, “Her şey bir tek kimsenin Allah razı olsun duasını alabilmek içindir. Bugünden yarına bu fani dünyada elde edebileceğimiz en büyük kazançta budur. Her şey geliyor ve geçiyor. Devirler geçiyor; ama bu fani dünyanın içerisinde asıl olan gönüller kazanabilmek, hayırla yad edilebilmek, hoş sadalar bırakabilmektir. İşte bunun için sizlerden aldığımız güç ve destekle ve sizlerin hayır dualarıyla yola yolculuğa devam ediyoruz. Ben bugün bu yavrularımızın mürüvvetlerini gördüğümüz bu anlarda ülkemize de hayırlı günler diliyorum” dedi.

01 Ağu 2018 - 12:30 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.