KYÖD kendine yeni alanlar bulacaktır

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği 25 yıldır kiralık olarak kullandığı lokalini dün yapılan ihaleyle kaybetmiş, ihaleyi 21 bin 540 TL’lik teklifle Recep Yazıcı kazanmıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan KYÖD Başkanı Didem Turan, “KYÖD kendine yeni alanlar bulacaktır” dedi

Soner GÜLEZER - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümeni Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında toplanmıştı. Encümende Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) lokalinin kiralama ihalesi de gerçekleşmiş, KYÖD, kurulduğu 1993 yılından itibaren Kemal Paşa Mahallesi Metropol İş Merkezi 5. Kat No:31 adresinde hizmet verdiği lokalini kaybetmişti. Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan KYÖD Başkanı Didem Turan, “Biz şu anda bugün bir değerlendirme toplantısı yağacağız. Bir takım temaslarımız var ama ayrıntı vermek istemiyorum. Tabii yeni yer önerileri var. Bu bir süreç, ihalenin kesinleşmesini bekleyeceğiz. Ondan sonrada eğer ihale kesinleşirse alan arkadaşlarla görüşeceğiz tekrardan. Benim gönlüm ihalenin iptal edilmesi yönünde. İhaleye giren kurumlar buraya ticari olarak bakıyorlar. 21 bin 500 lira kira bedeli ödenebilir gelmiyor bana çünkü çok yüksek bir fiyat” ifadelerini kullandı.

MAALESEF OLMADI

Turan açıklamasını, “Daha önceki dönemlerde belediyenin belirlediği bedel vardı sözleşmeyi devam ettiriyorduk. Bu sene de öyle olmasını bekliyorduk. KYÖD’ün yerine talip olunacağı beklemiyorduk ve belediye de izin vermez diye düşünüyorduk ama maalesef öyle olmadı. Bizim halimizde olan kurum ve kuruluşlar da var. İhale açılarak yapılsa da sözleşmelerini yeniliyorlar. KYÖD’ün 25 yıldır orada kiracı olmasını da göz önüne alarak, ihaleye katılan olmaz diye bekledik. Ben tabii ki KYÖD Başkanı olarak 25 yıllık lokalimi kaybetmek istemiyorum. İhale sonucu resmileşinceye kadar bekleyeceğiz. Bu konuda da birkaç görüşme yapacağım. Olmazsa da KYÖD kendine yeni alanlar bulacaktır” dedi.

02 Ağu 2018 - 14:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Tahir Turan - lafa gelince Mustfa Kemalin askerleriyiz icraat gelince kimse piyasada yok, gitti KYOD un yeri . 4 bin lirayı KYÖD verirdi geriye kaldı 17 bin TL, yok muydu KYÖD için ayda adam başı 17 Bin TL verecek kemalist. KYÖD kurtulur ve eskisi gibi icraata devam ederdi. Herkes mangalda kül bırakmıyor ama iş paraya gelince ortada kimse yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 14:54