Evlenmek için 08.08.2018'i seçtiler

08.08.2018 tarihini fırsat bilen çiftler İzmit Belediyesi Evlendirme Biriminde bir ömre imza attı.

Arif BULUT - Hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler düğün tarihlerini özelleştirebilmek adına 08.08.2018 tarihini fırsat bilerek bu özel günü seçti. İzmit’te 18 çift İzmit Belediyesi Evlendirme Birimi Yunus Emre Nikah Salonu’nda bir ömre imza atarak hayatlarını birleştirdi. Oldukça kalabalık geçen özel tarihte nikah saatleri sabah 09.00’da başlayıp, 16.30’a kadar devam etti. Nikahları Evlendirme Birim Sorumluları Fikri Sever, Vedat Öztürk ve Altan Sadıç kıydı. 15 nikah salonda kıyılırken, 3 nikah ise özel salonda gerçekleşti.

YIL DÖNÜMLERİNİ UNUTMAMAK İÇİN

Çiftlerin özellikle bu tarihi seçerek en güzel günlerini daha değerli hale getirmeleri hakkında konuşan İzmit Evlendirme Birim Sorumlusu Fikri Sever, “Gerçekten çiftlerin bu özel güne ilgileri çok fazla. Gençler evlilik yıl dönümlerini unutmamak ve kolay akılda kalabilmesi için 08.08.2018 tarihini seçti. Normalde günde 7-8 nikah kıyarken bugün 18 çiftimizi evlendirdik. Bu kalabalık ve neşe bizleri de çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

08 Ağu 2018 - 15:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.