Sagopa Kajmer’den muhteşem konser

Uzun zaman sonra kentimizde hayranları ile buluşan Sagopa Kajmer verdiği muhteşem konserle bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Arif BULUT - Uzun zaman sonra kentimizde hayranları ile buluşan Sagopa Kajmer verdiği muhteşem konserle bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Kocaeli Fuarı’nda bulunan Güneş Sahnesinde gerçekleştirilen konser renkli anlara sahne olduYeni çıkan Galiba şarkısıyla hayranlarının günlünü fetheden Sagopa Kajmer, Avlu dizisiyle ünlenen Galiba şarkısını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. Kajmer, Ateşten Gömlek ve Baytar şarkılarıyla sevenlerini eski günlerine götürdü. Eğlenceli bir gece geçiren vatandaşlar konserden güzel anılar ile ayrıldı.

09 Ağu 2018 - 12:01 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.