KOTO projelere kilitlendi

Komite başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya gelen Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, geçen kısa sürede başarılı çalışmalar hayata geçirildiğini ifade ederek, “Komitelerimiz projelere ve başarıya kilitlendi” dedi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Oda’nın istişare organı komitelerin başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi. Seçimden bu yana geçen süre zarfında hayata geçirilen çalışmaları ve yeni projeleri değerlendirmek amacıyla gerçekleşen toplantıya; KOTO yönetim kurulu üyeleri, KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak ile komite başkanları katıldı. Toplantı, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi – KOTO Ekonomi Danışmanı Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan’ın Dünya ve Türkiye ekonomisi konulu sunumuyla başladı. Dolar kurundaki sürekli yükselişin Türk ekonomisine ektileri detaylarıyla ele alan Prof. Dr. Bayraktutan, komite başkanlarının sorularını da yanıtladı.

EKONOMİYE YAKIN TAKİP

KOTO Başkanı Necmi Bulut da toplantıda yaptığı konuşmasında, gerek kentimiz gerek ülke ekonomisine üst düzey katkı sunabilmek için ekonomiyi etkileyen gelişmeleri yakından takip etmenin önemine vurgu yaparak, “Kocaeli Ticaret Odası olarak iş insanlarımızın yaşanan gelişmelere göre pozisyon alabilmelerini önemsiyoruz” dedi. Meslek komitelerinin başkan ve başkan yardımcılarını lokomotif olarak gördüklerini ifade eden Bulut, “Tüm komitelerimizin her ay düzenli olarak kendi gruplarındaki üyelerimizi ziyaret etmelidir.

ÇOK SESLİLİK GÜÇ KATACAK

Üyelerle irtibat halinde olmalarını, sorunlarını ve önerilerini bizlere iletmenizi bekliyoruz. Bu kadar kısa sürede birçok başarılı çalışmaya imza attınız, bundan sonra da ben değil biz odaklı yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz ve birlikte birçok başarılara imza atacağız. Aramızda bulunan tüm kıymetli arkadaşlarımın hepsi kendi sektörlerinde işinin ehli ve toplum tarafından da saygınlık kazanmış kişilerdir. Hep birlikte çok seslilik esasına göre istişare etme fırsatı ile güç birliğini sağlamamız, gücümüze güç katacaktır” dedi.

KOMİTELERDEN ÖNERİLER

Akabinde komite başkanlarının görüş ve önerilerine geçildi. Kendi sektörlerinde yapılabilecek proje ve uygulamalarla ilgili bilgi veren komite başkanları, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut nezdinde KOTO’ya teşekkür ederek, istişare halinde bulunmanın birlikte yapılan organizasyonların başarısı için çok önemli olduğunu ifade etti. Toplantı, Kocaeli Ticaret Odası Ekonomi Danışmanı Ercan Bağbudar’ın, KOTO kart projesi bilgi sunumuyla sona erdi. Komite başkanlarıyla istişare toplantılarının süreceği belirtildi.

10 Ağu 2018 - 15:24 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.