Ekonomik savaş bizi birleştirdi

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ABD ile yaşanan ekonomik krizle ilgili sert açıklama yaptı. Doğan, yaşanan krizin sokakta tüm milleti birleştirdiğini kaydetti

Süriye ÇATAK TEK - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kurban Bayramı öncesi bayram kutlaması amacı ile gazetemizi ziyaret etti. Önemli açıklamalarda bulunan Doğan, yaşanan ekonomik savaş ile ilgili de sert açıklamalarda bulundu. Yaşanan ekonomik savaşta Türkiye’de yaşayan herkesin kendine ders çıkardığını söyleyen Doğan, “Sokakta sağcısı, solcusu, partilisi partisizi yaşanan oyunun farkında olması beni mutlu ediyor. Biz bu dini imanı olmayan sömürücülere karşı durulacağını gösterdik” dedi.

BİR YERE ADAY DEĞİLİM

Bir televizyon kanalında 2019 yerel seçimlerinde aday olup olmayacağı ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündemde yer alan Doğan, açıklaması ile ilgili detayları verdi. İzmit Belediye Başkanlığına aday olmadığını daha önce de söylediğini belirten Doğan, “Televizyon kanalında bana Büyükşehir’e aday olup olmayacağım soruldu. Ben de İbrahim abinin aday olduğu yerde biz aday olmayız dedim. Aday olmak da doğru değil. Ben zaten bir yere aday değilim. Biz genel merkezimiz ne derse onu yaparız” dedi.

ÇOK GÜZEL NOKTAYA GELDİK

Belediye başkanlığı döneminde belediyeyi bir sisteme kavuşturduğunu söyleyen Doğan, “Belediyede bir hizmet kalitesi yakaladığımızı düşünüyorum. Mali açıdan iki pırıl pırıl şirket bıraktım. Borcu olmayan, bankada parası olan, belediyenin bütçesini 5 katına çıkardık. Dünya çapında projelere imza attık. Deprem Farkındalık Müzesi, Tarih Koridoru gibi projeler gerçekten çok önemli projeler. Biz söylediklerimizin yüzde 95’ini yaptık” dedi.

ELBETTE KAYBIMIZ OLACAK

Türkiye ve ABD arasında yaşanan ekonomik savaşı da değerlendiren Doğan, “Bu kapitalistlerin dini imanı yok, gözlerini para ve kan bürümüş. Şu an bu sömürücülere karşı bir tek Türkiye dur diyor. Biz bunlara karşı dur denileceğini gösterdik. Sömürücü anlayışın sonu gelecek. Cumhuriyet tarihinde Atatürk’ten sonra emperyalistlere karşı en dirayetli duruşu Cumhurbaşkanımız gösterdi. Elbette bu ekonomik savaştan kaybımız olacak.

MİLLETİMİZ HIRSLANDI

Ama çok üzerinden kazancımızda olacak. Bizi sömürenler bu hamleleri ile deşifre oldu. Birlik ve beraberliğimiz gelişti, insanlar vatanına sahip çıktı. Sokakta sağcısı solcusu, partilisi partisizi herkes ABD’ye karşı tek yürek. Tayyip Bey’in gezdiği destek verdiği yerlerden destek geldi. ABD köşede yalnız kaldı. Milletimiz hırslandı. Bundan sonra daha çok üretecektir buna inanıyorum” dedi.

17 Ağu 2018 - 12:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.