Emine Zeybek'ten ilk açıklama

AK Parti’nin Genem Merkez 6’ıncı Olağan Gbüyük kongresinde MKYK’da yer alan Emine Zeybek ilk açıklamasını yaptı. MKYK’ listesinde olduğunu kongre salonunda öğrendiğini söyleyen Zeybek, mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Ankara Spor Salonunda yapılan kongrede MKYK listesinde oludğunu öğrendiğini söyleyen Zeybek, “İnanın çok şaşırdım. Çok mutluyum. Böyle bir görev verilmesini beklemiyordum. Ankara’da çok yeni biriyim. Cumhurbaşkanımızın benimle ilgili böyle bir taktirde bulunması beni çok mutlu etti ve gururlandırdı. Bana verilecek görevi layıkı ile yapmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

18 Ağu 2018 - 14:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.