İMO Kocaeli’den deprem kamu spotu

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin yıldönümü nedeniyle bir kamu spotu hazırladı. Şube Başkan Tolga Ok`un öncülüğünde hazırlanan kamu spotu ile topluma mesaj verilmesi hedeflendi.

Kocaeli’de alanlarında uzman inşaat mühendislerinin rol aldığı kamu spotu tüm sosyal medyada kısa sürede yayına girdi. Deprem ile beraber şehircilik, belediyecilik, çevre, bilim, ekonomi, yardım ve meslek temalı konuların işlendiği kamu spotunda Tolga Ok’a Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, KOÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Utkan Mutman, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Kocaeli Kızılay Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cengiz İpek de eşlik etti.

18 Ağu 2018 - 15:02 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.