İzmit Bayram'a hazır

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı süresince 7 gün 24 saat görev başında olacak. Zabıta ekipleri, bayram öncesi özellikle arife günü denetimlerini daha da yoğunlaştıracak.

Vatandaşların kurbanlık hayvanlarını toplu kesim yerlerinde kesmesi gerektiği konusunda uyarıda bulunan zabıta ekipleri, “Mahalle aralarında, açık alanlarda, yol kenarlarında kurban kesmek yasak” diye belirtirken, Kurban Komisyonu tarafından belirlenen kesim alanları dışındaki alanlarda kaçak kesim yapanlara izin verilmeyeceklerini açıkladı. Vatandaşların, şikâyetlerini her türlü şikayetini 318 00 20 ve Alo 153 numaralı telefonlara bildirebilecek. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri kurban kesen vatandaşların, kurban atıklarını gelişi güzel atmamaları konusunda uyarıda bulundu, bu tür atıkların koku ve haşere oluşumunun yanı sıra ciddi hastalıkların da yayılmasına neden olduğunu söyledi.

18 Ağu 2018 - 15:02 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.