Genç İzmitliler Platformu sözünü tuttu

Geçtiğimiz günlerde bir bayram klasiği haline getirdikleri ihtiyaç sahibi çocukları giydirme projelerini basınla paylaşan Genç İzmitliler Platformu sözünü tutarak tam 250 çocuğu sevindirdi

Soner GÜLEZER - Tespit edilen 250 ihtiyaç sahibi çocuğu baştan aşağıya giyindirerek Kurban Bayramı’nın neşesini yaşayan Genç İzmitliler Platformu üyeleri oluşturdukları dağıtım komisyonlarına hediyeleri vererek ulaştırmaya başladı. Çocuklara hediyeleri dağıtırken kısa bir konuşma yapan Genç İzmitliler Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Samet Şengöz, “Geçtiğimiz bayram başlattığımız sosyal sorumluluk projesini bu bayram da sayıyı arttırarak devam ettirdik. Dün yaptığımızın üzerine daha iyisini koymazsak başarısızız demektir. Bu bayram da sayıyı 250’ye çıkardık. Bu bayram çocuklarımızın sevincini paylaşmak ve bu sevince ortak olmak tarif edilemez bir duygu. Biz bunu inşallah görev edindik” dedi.

STK’LAR ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Şengöz : “Bugün ülkemizin paylaşmaya çok ihtiyacı var. Zor zamanlardan geçiyoruz. Bu sebeple bu gün yapabileceğimiz en iyi şey paylaşmak. Ortak mutluluklarımızı arttırmak. Bir olmak ve beraber olmak. Bu sebeple tüm sivil toplum kuruluşları elini taşın altına koymalı. Çünkü sivil toplum kuruluşları toplumun sesi ve nabzıdır. Bu gün ihtiyacımız olana hepimiz sahip çıkmalıyız. Güzel şeyler yapmak çok da zor değil” diyerek sivil toplum kuruluşlarına seslendi.

GÜÇLÜ VE İNANÇLI EKİP

Yönetimine ve yol arkadaşlarına büyük vefası ile de bilinen Şengöz : “Bizim en büyük gücümüz dinamik ve inançlı bir ekibimizin olması. Arkadaşlarımız gerçekten çok öz veri ile çalışıyor. Onların başarısıdır bunlar” diyerek ekibine de teşekkür etmeyi unutmadı.

18 Ağu 2018 - 15:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.