Suadiyespor BAL’ı hedefliyor

Yeni sezonla ilgili basın toplantısı düzenleyen Suadiyespor yönetimi, hedefini BAL olarak açıkladı. Başkan Mevlüt Ağra, Suadiyespor gecesine tüm spor camiasını davet etti

Yiğit ÖZCAN - 1979 yılında kurulan ve her zaman Kocaeli futboluna renk katan Suadiyespor, mücadele edeceği Amatör Süper Lig’de şampiyon olmayı planlıyor. Fuar İçi’nde bulunan Ali Çevik’in işlettiği Blak Sea Cafe Restauran’ta yapılan basın toplantısına Kulüp Başkanı Mevlüt Ağra,yönetim kurulu üyeleri Furkan Turoğlu, Cevat Şahin, Adnan Türedi, Mutlu Bilen, Köksal Yılmaz,Murat Özgenç, Selami Çelebi, takımın antrenörü Aykut Okan,köyün sakinlerinden Tarık Gede,Mehmet Aybar ve Şahin Çuhadar katıldı.

KOCAELİSPOR’UN YANINDAYIZ

Başkan Ağra yaptığı açıklamada,” Kurulduğu günden beri Suadiyespor, Kocaeli amatör futbolun profesyonel takımı olmuştur. Suadiyespor olmadığı zaman ligin tadı olmaz. Geçen yıl İsmetpaşa Stadı’nda son maçı oynamak bize nasip oldu. Play-Off baraj maçında Çayırovaspor’a kaybettik. Ama ben teknik heyet ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. Kocaelispor en kısa zamanda layık olduğu yere gelecek. Biz Suadiyespor ve Suadiye halkı olarak her zaman Kocaelispor’un yanında olacağız ve destek olacağız” dedi.

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kulübe hizmet eden tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Suadiyespor’un bu konuma gelmesinde rahmetli eski başkanımız Sinan Sipahi’nin büyük payı var. Onu örnek alıyoruz ve unutmadık. Mekanı cennet olsun. Suadiye halkını ayakta tutan ili özellik vardır. Biri ekmek teknemiz SUMOTAŞ, diğeri Suadiyespor’dur. Bu ikisini elimizden aldığınızda Suadiye halkı huzursuz olur.Taraftarı ve ekonomik gücüyle Suadiyespor her zaman hedefe oynar.geçmiş yıllarda 3.Ligin kapısından döndük, BAL’da oynadık. Büyük derbentspor’a BAL’da başarılar diliyoruz. Kartepe takımları geçen yıl her ligde başarılı bir sezon geçirdi. Büyük emeği olan, sporcunun yanında olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ederim. Ülkemiz krizden geçiyor. Devletimize ve milletimize güveniyoruz.Ezan sesini, bayrağımız ve vatanımızı kimse bizden alamaz .Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak vereceğiz, dolarlarımızı bozduracağız. Güçlü takımların bulunduğu bir gruba düştük. Biz hedefimizi BAL olarak belirledik. 16 futbolcu aldık. 5-6 transferimiz olacak. İçimizden ayrılanlar olacak.

Futbolcu Yetiştirme Merkezi kuracağız. Suadiye Stadı’nın arka tarafına temeli atılan ve 3 milyon TL’ye mal olacak yeni spor tesisimiz 5 ay sonra bitecek. Bu tesisi yapan Arkas firmasına ve Kartepe Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.2019-2020 sezonunda sahamızın zemini yenilecek, Büyükşehir belediye Başkanımız Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum.Geçen yıl biz Suadiyespor olarak polissiz futbol oynayalım diye başkan Murat Aydın’a güvence verdik. Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. hakemlerimizde büyük görev düşüyor, çünkü sahadaki gerginlik tribünlere yansıyor. Bizde sıkıntı olursa sahamızı beş maç kapatsınlar. Ama aynı şeyi diğer rakiplerimizden de bekliyoruz. Bizim bir çok kardeş kulüplerimiz var. Hiç bir futbolcumun terbiyesizlik yapmasına izin vermem. Giydiği formanın hakkını verecek.25 Ağustos Cumartesi akşamı İzmit Kadırga’da saat 20.00’de gece düzenleyeceğiz. Giriş ücretini 50 TL olarak belirledik. 100 dolar bozduran her kişi gecemize davetlidir. Forma ve kaşkol satışlarımız olacak. Tüm spor camiasını ve Suadiye halkını yanımızda görmek istiyoruz. İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun “ dedi.

18 Ağu 2018 - 15:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.